Resultats de la cerca frase exacta: 5

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
2. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla, de batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
3. batre a punt de neu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Batre clares d'ou fins a aconseguir una textura esponjosa i compacta semblant a la de la neu. [...]
4. muntar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc., fent-la augmentar de volum, fins que quedi espessa i ben lligada. [...]
5. muntar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc. fent-la augmentar de volum, fins que el resultat quedi espès i ben lligat. [...]