Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 5 Diccionaris terminològics | Alimentació. Gastronomia 1. batre Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Remenar enèrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...] 2. batre Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Remenar enèrgicament, a cops de forquilla, de batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...] 3. batre a punt de neu Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Batre clares d'ou fins a aconseguir una textura esponjosa i compacta semblant a la de la neu. [...] 4. muntar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc., fent-la augmentar de volum, fins que quedi espessa i ben lligada. [...] 5. muntar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc. fent-la augmentar de volum, fins que el resultat quedi espès i ben lligat. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Ciències de la salut Ciències socials Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge Esport Imatge personal Indústria. Energia Transports Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (66) Diccionari castellà-català (41) Diccionari català-castellà (27) Fitxes de l'Optimot (6) Verbs conjugats (1) Diccionaris terminològics (43) Diccionari de sinònims Franquesa (41)